KILPAILUEHDOT
Nämä kilpailuehdot koskevat Mäntsälän Puutarhakoneen arvontaa. Arvontaan osallistuessasi hyväksyt nämä kilpailuehdot.

Kuka järjestää kilpailun?
Mäntsälän Puutarhakone Oy
Maisalantie 18, 
04600 Mäntsälä

Jos sinulla on kysymyksiä kilpailun suhteen, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: myynti@puutarhakone.fi.

Kilpailuaika
Kilpailuaika alkaa 21.4.2021 ja päättyy 18.06.2021.

Kuka voi osallistua?
Voit osallistua, jos olet täyttänyt 18 vuotta, ja asut Suomessa. Mäntsälän Puutarhakoneen työntekijät ja työntekijöiden ruokakuntaan kuuluvat henkilöt eivät saa osallistua kilpailuihin.

Miten voi osallistua?
Arvontaan voi osallistua arvontalomakkeella osoitteessa https://www.puutarhakone.fi/. Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Osallistuminen edellyttää voimassaolevaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Kukin henkilö saa osallistua vain yhdellä puhelinnumerolla ja sähköpostiosoitteella ja vain yhden kerran.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt.

Viimeinen osallistumispäivä on 18.06.2021, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, mahdolliset palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Palkinto
Arvontasivulla näkyvä ja kuvailtu palkinto on esimerkki. Osallistumalla kilpailuun olet mukana Mäntsälän Puutarhakoneen arvonnassa, jossa voit voittaa Palkinto
Palkintoa ei voi siirtää muille, vaihtaa rahaksi taikka muuksi tuotteeksi.

Voittajien valinta
Kilpailun voittaja arvotaan 19.6.2021
Palkinnon voittaja valitaan satunnaisesti kaikista kilpailuun osallistuneista 14 päivän kuluessa kilpailun päättymisestä. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse ja puhelimitse. Jos voittaja ei vastaa pyyntöön viikon kuluessa pyynnöstä, oikeus palkintoon raukeaa ja Mäntsälän Puutarhakone Oy:lla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnon lunastaminen
Palkinto lähetetään voittajalle postitse. Idea Markkinointi Oy maksaa palkinnon arpajaisveron ja toimituskulut.

Henkilötiedot
Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annetut henkilötiedot käsitellään kilpailun toteuttamiseksi. Käsittelemme tietosi Mäntsälän Puutarhakone Oy tietosuojakäytännön mukaisesti, lue tietosuojakäytäntö Tähän linkki tietosuojakäytäntöihin.