• Matkahuolto lähellä paketti max. 35kg/tuoteYli 150 euron tilauksille ILMAINEN, alle 150 euron tilauksille 8,90€
Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti lähetyshetkestä 2-4 arkivuorokauden kuluessa perille. Paketit toimitetaan lähimpään matkahuollon toimipisteeseen, mukaan lukien kaupat yms. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa. Huom! Pienet tuotteet saatetaan lähettää kirjepostina. Kun paketti on noudettavissa, siitä lähetetään aina tekstiviesti asiakastiedoissa annettuun puhelinnumeroon.
 • Matkahuolto bussipaketti max 35kg. Yli 150 euron tilauksille ILMAINEN, alle 150 euron tilauksille 9,90€

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti lähetyshetkestä 2-4 arkivuorokauden kuluessa perille. Paketit toimitetaan lähimpään matkahuoltoon. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa. Huom! Pienet tuotteet saatetaan lähettää kirjepostina. Kun paketti on noudettavissa, siitä lähetetään aina tekstiviesti asiakastiedoissa annettuun puhelinnumeroon.

 • Matkahuolto kotiinkuljetus max.35kg/tuote 14,90€
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle pääsääntöisesti lähetyshetkestä 2-4 arkivuorokauden sisällä. Tilauksen jälkeen saat välittömästi sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä. Matkahuolto on yhteydessä puhelimitse asiakastietoihin jätettyyn puhelinnumeroon tarkemman toimituksen ajankohdasta. Huom! Pienet tuotteet saatetaan lähettää kirjepostina.
  • Schenker noutopistepaketti max 20kg. Yli 150 euron tilauksille ILMAINEN, alle 150 euron tilauksille 7,90€
  Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti lähetyshetkestä 2-4 arkivuorokauden kuluessa perille. Paketit toimitetaan lähimpään Schenker noutopisteeseen, mukaan lukien kaupat yms. Huom! Pienet tuotteet saatetaan lähettää kirjepostina. Kun paketti on noudettavissa, siitä lähetetään aina tekstiviesti asiakastiedoissa annettuun puhelinnumeroon.

  • Schenker rahtipalvelu 35-80kg 25€ / 80-300kg 90€
  Suuremmat tuotteet (sellaiset joita ei edellä olevilla toimitustavoilla voi tilata), toimitetaan omalla kuljetuskalustolla tai erikoisrahdilla. Tuote toimitetaan pääsääntöisesti kasaamattomana suoraan maahantuojan pakkaamana. Rahtitoimittaja on yhteydessä asiakastietoihin jätettyyn puhelinnumeroon tarkemman toimituksen ajankohdasta. 
   • Yleistä toimituksista

   Varastossa olevien tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 2-4 työpäivää. Tuotteet pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti. Emme vastaa mahdollisista toimitusviivästyksistä jotka johtuvat kuljetusliikkeen logistisista haasteista muuttuvassa maailmantilanteessa.

   Tuotteen ollessa loppuunmyyty, voit pyytää erillisen tiedon toimitusajasta tai vaihtoehtoisesta tuotteesta. Mikäli tuotteen toimitukseen tulee viivästyksiä, olemme asiakkaaseen yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

   Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meistä riippumattomista seikoista, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

   Mikäli asiakas huomaa puutarhakoneen lähettäneen väärän tuotteen asiakkaalle, tulee hänen olla välittömästi (vähintän 7 arkipäivän kuluessa) olla yhteydessä asiakaspalveluun.

   • Maksutavat verkkokaupassa
   Paytrail
   Klarna, maksa myöhemmin tai pilko maksut
   Verkkopankkimaksu:

   Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

   Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.
   • Maksupalvelutarjoaja

   Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

   Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
   Innova 2
   Lutakonaukio 7
   40100 Jyväskylä
   Puhelin: 020 718 1830
   www.paytrail.com

   • Palautusoikeus ja tuotevaihdot

   Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä pakkauksen myyntikelpoinen. Palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa asiakas, ellei toisin sovita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse asiakaspalveluun! Asiakaspalvelussa ohjeistamme tuotteen palautuksen.

   Tilauksen voi peruuttaa, mikäli tuote ei ole lähtenyt vielä toimitukseen.

   • Reklamaatio

   Kaikissa reklamointi asioissa tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse 7 vuorokauden sisällä ostopäivästä.

   • Tuotteiden takuu
   Kaikilla uusilla tuotteilla on valmistajan asettamat takuuajat. Takuuajat vaihtelevat merkkikohtaisesti.
   Takuuasioissa tulee aina olla yhteydessä lähimpään valtuutettuun merkkihuoltoon tai asiakaspalveluumme. Edustamillamme merkeillä on laajat jälleenmyyjäverkostot ympäri suomen, joka mahdollistaa nopeamman takuukäsittelyn.
   Käytetyissä tuotteissa sovellamme kuluttajasuojaviranomaisten asettamia pykäliä.

   • Vahingoittunut paketti
   Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Matkahuolto). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista, mikäli siitä ei ole tehty asianmukaisia ilmoituksia tavaran kuljettajalle suoraan.
   Pidätämme oikeuden verkkokaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista asiakkaallemme ennen tuotteen lähetystä.
   Verkkokaupan tuotteiden hinnat eivät ole sidoksissa myymälämme hintoihin, tästä johtuen osa erikoistarjouksista on voimassa vain verkkokaupassamme.
   Yhteystiedot
   Puutarhakone.fi
   Maisalantie 18
   04600 Mäntsälä
   myynti@puutarhakone.fi