Toimitusvaihtoehdot verkkokaupassa

  • Schenker noutopistepaketti max 20kg.
   • 0-5kg - 4,90€
   • 5-10kg - 7,90€
   • 10-20kg - 9,90€
  Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti lähetyshetkestä 2-4 arkivuorokauden kuluessa perille. Paketit toimitetaan lähimpään Schenker noutopisteeseen, mukaan lukien kaupat yms. Huom! Pienet tuotteet saatetaan lähettää kirjepostina. Kun paketti on noudettavissa, siitä lähetetään aina tekstiviesti asiakastiedoissa annettuun puhelinnumeroon.
  • Schenker kotiinkuljetus (rahti) 21-80kg 35€ / 81-350kg 120€
  Suuremmat tuotteet (sellaiset joita ei edellä olevilla toimitustavoilla voi tilata), toimitetaan omalla kuljetuskalustolla tai erikoisrahdilla. Tuote toimitetaan pääsääntöisesti kasaamattomana suoraan maahantuojan pakkaamana. Rahtitoimittaja on yhteydessä asiakastietoihin jätettyyn puhelinnumeroon tarkemman toimituksen ajankohdasta. 
  • Matkahuolto lähellä paketti max. 20kg/tuote, 14,90€
  Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti lähetyshetkestä 2-4 arkivuorokauden kuluessa perille. Paketit toimitetaan lähimpään matkahuollon toimipisteeseen, mukaan lukien kaupat yms. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa. Kun paketti on noudettavissa, siitä lähetetään aina tekstiviesti asiakastiedoissa annettuun puhelinnumeroon.
   • Yleistä toimituksista

   Varastossa olevien tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 2-4 työpäivää. Tuotteet pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti. Emme vastaa mahdollisista toimitusviivästyksistä jotka johtuvat kuljetusliikkeen logistisista haasteista muuttuvassa maailmantilanteessa.

   Tuotteen ollessa loppuunmyyty, voit pyytää erillisen tiedon toimitusajasta tai vaihtoehtoisesta tuotteesta. Mikäli tuotteen toimitukseen tulee viivästyksiä, olemme asiakkaaseen yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

   Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meistä riippumattomista seikoista, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

   Mikäli asiakas huomaa puutarhakoneen lähettäneen väärän tuotteen asiakkaalle, tulee hänen olla välittömästi (vähintään 7 arkipäivän kuluessa) olla yhteydessä asiakaspalveluun.

   ____________________________________________

   Maksutavat verkkokaupassa

   Klarna
   Verkkopankkimaksu:Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
   Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.
   Paytrail 
   Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
   Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
   Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express
   Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay
   Nordea joustoluotto
   Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita itsellesi sopivan kuukausierän. Jopa 10kk korotonta luottoa (pois lukien tilinhoitomaksu)
   _____________________________________________

   Palautusoikeus ja tuotevaihdot

   Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä pakkauksen myyntikelpoinen. Palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa asiakas, ellei toisin sovita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse asiakaspalveluun! Asiakaspalvelussa ohjeistamme tuotteen palautuksen.

   Tilauksen voi peruuttaa, mikäli tuote ei ole lähtenyt vielä toimitukseen.

   _____________________________________________
   Takuu ja reklamaatio

   Kaikissa reklamointi asioissa tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse 7 vuorokauden sisällä ostopäivästä.

   Kaikilla uusilla tuotteilla on valmistajan asettamat takuuajat. Takuuajat vaihtelevat merkkikohtaisesti.
   Takuuasioissa tulee aina olla yhteydessä lähimpään valtuutettuun merkkihuoltoon tai asiakaspalveluumme. Edustamillamme merkeillä on laajat jälleenmyyjäverkostot ympäri suomen, joka mahdollistaa nopeamman takuukäsittelyn.
   Käytetyissä tuotteissa sovellamme kuluttajasuojaviranomaisten asettamia pykäliä.
   Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Matkahuolto). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista, mikäli siitä ei ole tehty asianmukaisia ilmoituksia tavaran kuljettajalle suoraan.
   Pidätämme oikeuden verkkokaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista asiakkaallemme ennen tuotteen lähetystä.
   Verkkokaupan tuotteiden hinnat eivät ole sidoksissa myymälämme hintoihin, tästä johtuen osa erikoistarjouksista on voimassa vain verkkokaupassamme.
   Yhteystiedot
   Puutarhakone.fi
   Maisalantie 18
   04600 Mäntsälä
   myynti@puutarhakone.fi