Olemme valtuutettu Polaris ja Honda mönkijöiden huoltoliike. Kauttamme onnistuu niin takuu- kuin määräaikaishuollot eri-ikäisille koneille. Teemme monipuolisesti vianetsintää ja korjauksia.

Kun mönkijän huolto tulee ajankohtaiseksi Mäntsälän alueella, ota yhteyttä asiantuntevaan huoltoyksiköömme. Toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Maisalantie 18, 04600 Mäntsälä. Paikan päällä tarjoamme sinulle kaikki tarvittavat mönkijän huollot ja korjaukset sekä lisävarusteiden asennukset. Huollettu mönkijä kun takaa turvallisuuden lisäksi aina parhaan ajomukavuuden ja toimintavarmuuden, myös vaativissa ääriolosuhteissa!

Kattavaa huoltopalvelua kaikkiin tarpeisiin

Huoltoyksikkömme toteuttaa ammattitaidolla niin perushuollot kuin myös vaativammatkin korjaukset kaikkiin Honda ja Polaris mönkijöihin. 

Mönkijä huolto hinta

Mönkijä huollon hinta vaihtelee tarvittavien varaosien sekä huoltotyön laajuuden ja sen kautta korjauksen vaatiman työajan mukaan. Voit kuitenkin tiedustella mönkijä huollon hintaa aina etukäteen, soittamalla numeroon 019 687 3512 tai kysymällä lisätietoa sähköpostitse osoitteesta huolto@puutarhakone.fi.

Mönkijän varaosat ja tarvikkeet

Verkkokaupastamme löydät yleisimmät huolto- ja varaosat. Tilaamme tarvittaessa maahantuojalta tai tarvikkeena tarvittavat osat.

Jos taas etsit uutta mönkijää vanhan tilalle, kannattaa tutustua kattavaan mönkijä -valikoimaamme. Teemme myös vaihtokauppaa! Tarjoa rohkeasti.

Esimerkkihinnoittelu Määräaikaishuolloista
Polaris Sportsman, Ranger ja RZR 570 malleille:

25h - 260€
50h - 175€
100h - 500€
200h - 580€

Varaa huolto: p. 019 6873512