Kun mönkijän huolto tulee ajankohtaiseksi Mäntsälän alueella, ota yhteyttä asiantuntevaan huoltoyksiköömme. Toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Maisalantie 18, 04600 Mäntsälä. Paikan päällä tarjoamme sinulle kaikki tarvittavat mönkijän huollot ja korjaukset sekä lisävarusteiden asennukset. Huollettu mönkijä kun takaa turvallisuuden lisäksi aina parhaan ajomukavuuden ja toimintavarmuuden, myös vaativissa ääriolosuhteissa!

 

Kattavaa huoltopalvelua kaikkiin tarpeisiin

Huoltoyksikkömme toteuttaa ammattitaidolla niin perushuollot kuin myös vaativammatkin korjaukset kaikkiin Honda ja Polaris mönkijöihin. Lisäksi meiltä onnistuvat esimerkiksi öljyn ja öljysuodantinten sekä sytytystulppien vaihdot käden käänteessä. Mikäli mönkijäsi kuitenkin edustaa muuta kuin edellä mainittuja merkkejä, kysy huollon mahdollisuutta asiakaspalvelustamme. Tarvittaessa voimme myös tilata maahantuojilta ne mönkijän varaosat ja tarvikkeet, joita kattavasta varastostamme ei vielä valmiiksi löydy.

 

Mönkijä huolto hinta

Mönkijä huollon hinta vaihtelee tarvittavien varaosien sekä huoltotyön laajuuden ja sen kautta korjauksen vaatiman työajan mukaan. Voit kuitenkin tiedustella mönkijä huollon hintaa aina etukäteen, soittamalla numeroon 019 687 3512 tai kysymällä lisätietoa sähköpostitse osoitteesta huolto@puutarhakone.fi.

 

Mönkijän varaosat ja tarvikkeet

Verkkokaupastamme voit halutessasi tilata mönkijän varaosat ja tarvikkeet suoraan kotiovelle. Kaikkiin osiin saat myös kattavan tehdastakuun. Laadukkaiden varaosien ja tarvikkeiden joukosta löydät niin mönkijän vinssit kuin myös pohjapanssarit, jotka voimme myös tarvittaessa asentaa edullisesti puolestasi. Jos taas etsit uutta mönkijää vanhan tilalle, kannattaa tutustua kattavaan mönkijä -valikoimaamme.

 

Kysy lisää myös pienkoneiden huolloista

Huomioithan, että meiltä onnistuvat helposti ja nopeasti myös muiden kodin puutarhakoneiden ja pienkoneiden huollot. Jos siis tarvitset apua esimerkiksi ruohonleikkurin, moottorisahan tai vaikkapa raivurin huollossa Mäntsälän alueella, ota meihin yhteyttä tai lue lisätietoa pienkoneiden huolto -sivulta!