Lehtipuhaltimen ostajan opas

Lue Puutarhakoneen lehtipuhaltimen ostajan oppaasta parhaat vinkit laadukkaiden Husqvarna-, Stihl-, Stiga- ja Milwaukee-lehtipuhaltimien vertailuun ja hankintaan.

Lehtipuhaltimesta on moneksi!

Sillä pääsee puhdistamaan ja siistimään paikkoja, joihin haravat tai pihaharjat eivät ylety tai mahdu: Kivetykset, kourut, parvekkeet ja terassit saa puhtaaksi lehdistä ja roskista tai trimmerin jäljiltä hetkessä. Myös suuret piha-alueet, hallit ja muut laajat tilat on kätevä puhaltaa kerralla puhtaaksi oikean lehtipuhaltimen avulla.

Puutarhakone.fi:n lehtipuhallinvaikoima on runsas: Verkkokaupastamme löytyy hyvin kevyitä, käsin kannateltavia puhaltimia, mutta myös järeitä, ammattikäyttöön sopivia välineitä. Voit suodattaa hakutuloksia puhallintyypin, käyttövoiman ja merkin mukaan. Lisäksi voit selata tuotteita esimerkiksi hinnan tai suosituimmuuden perusteella.

Näin valitset oikean lehtipuhaltimen

Tässä muutamia seikkoja, jotka auttavat selvittämään, millainen lehtipuhallin sinun kannattaa ostaa:

  • Millaisiin alueisiin tarvitset lehtipuhallinta? Onko kyseessä vain oman pihan ahtaat paikat tai kivetys, vai tarvitsetko tehokkaampaa puhallusvoimaa? Tämä kysymys ratkaisee myös sen, kannattaako sinun valita kannettava vai reppupuhallin. Mitä pidempikestoisempaa työskentelysi lehtipuhaltimen kanssa on, sitä enemmän valinnassa kannattaa painottaa käyttömukavuutta.
  • Käyttövoima: Sopiiko tarpeisiisi paremmin bensiinikäyttöinen vai akkukäyttöinen lehtipuhallin?

Lehtipuhallin-sivuiltamme löydät puhaltimien lisäksi myös tarpeellisia lisäosia: Valikoitavissa on esimerkiksi suuttimia, lisäkahvoja ja räystäskourujen puhdistussarja.

Puutarhakone.fi:stä tilatut tuotteet toimitetaan nopealla toimituksella ja kaikkiin laitteisiin kuuluu aina valmistajan myöntämä takuu. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 150 euron ostoksille.

Lehtipuhaltimien asiantuntijat palveluksessasi

Chattimme ja asiakaspalvelumme osaa auttaa moottorisahan valinnassa. Annamme tarvittaessa tarkempia tietoja laitteesta tai suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa omien mieltymystesi mukaan.

Olemme tehneet luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo yli 30 vuoden ajan - kysy siis rohkeasti, jos jokin lehtipuhallin-ostoksessasi askarruttaa!

Lehtipuhaltimien asiantuntijoiden yhteystiedot

Jätä kommentti

Kaikkia kommentteja valvotaan ennen julkaisemista