Moottorisahan ostajan opas

Lue oppaastamme Puutarhakoneen parhaat vinkit laadukkaiden Husqvarna-, Stihl-, Stiga- ja Milwaukee-moottorisahojen vertailuun ja ostoon.

Näin valitset oikean moottorisahan

Uusi moottorisaha etsinnässä? Oikean moottorisahan valitsemiseksi ostajan kannattaa pohtia ainakin seuraavia kysymyksiä:

  • Mikä on moottorisahani käyttötarkoitus, eli tuleeko saha esimerkiksi kevyeen risukon raivaamiseen, aiotko kaataa sillä silloin tällöin puita, tai tuleeko moottorisaha ammattikäyttöön?

  • Mikä on minulle tärkeää sahan käyttäjänä? Onko se esimerkiksi moottorisahan keveys tai haluanko ehdottomasti akkukäyttöisen sahan?

  • Mikä olisi minulle sopiva moottorisahan hinta? Moottorisahojen hinnat vaihtelevat merkin ja käytettävyyden ja mukana tulevien lisävarusteiden mukaan.

Puutarhakone.fi:stä tilatut tuotteet toimitetaan nopealla toimituksella ja kaikkiin laitteisiin kuuluu aina valmistajan myöntämä takuu. Tiesithän, että Puutarhakoneen tuotteita on mahdollista ostaa myös rahoituksella!

Moottorisahan ostaja: Muista turvallisuus ja suojavarusteet

Muita tärkeitä pohdittavia asioita moottorisahan oston yhteydessä on välttämättömien henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta. Nettikauppamme valikoima tarjoaa moottorisahan omistajalle suojauksen päästä varpaisiin ja jokaiseen vuodenaikaan. Myös sahojen varaosat ja moottorisahan asianmukaisen huollon järjestäminen (esimerkiksi, teroitus, puhdistus ja ketjun kiristäminen) kuuluvat turvalliseen moottorisahan käyttöön: Meiltä saat tarvittaessa myös kaikki nämä.

Jos turvallisuutta ja huoltoa ei oteta huomioon, voi syntyä jopa hengenvaarallisia tilanteita. Katso tästä tärkeimmät suojavarusteet moottorisahan käyttäjälle. 

Puutarhakone.fi:n valikoimassa on Husqvarna-, Stihl-, Stiga- ja Milwaukee-merkkisiä mottorisahoja. Verkkokauppamme moottorisaha-osiossa voit suodattaa runsaasta valikoimasta laitteita sahatyypin, käyttövoiman ja merkin mukaan. Voit myös selata sahoja hintojen tai suosituimmuuden mukaan.

Moottorisahojen asiantuntijat palveluksessasi

Tämän lisäksi chattimme ja asiakaspalvelumme osaa auttaa moottorisahan valinnassa. Annamme tarvittaessa tarkempia tietoja laitteesta tai suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa omien mieltymystesi mukaan.Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus moottorisahojen myynnistä - kysy siis rohkeasti, jos jokin ostoksessasi askarruttaa! Tästä pääset selaamaan koko valikoimamme moottorisahoista ja huoltotarvikkeista.

 

Jätä kommentti

Kaikkia kommentteja valvotaan ennen julkaisemista