Puutarhakone: Näin suojaat itsesi oikein metsä- ja puutarhatöissä

Kun työskennellään saksien, moottorisahojen, terävien lapioiden, sekä vaihtuvien sääolosuhteiden kanssa, suojavarusteet ovat metsä- ja puutarhatöiden iso onnistumisen tekijä. Lue alta, mitkä ovat tärkeimmät suojavarusteet - muistathan suojautua päästä varpaisiin!

Kunnollinen suojautuminen ja miellyttävät varusteet takaavat onnistuneet metsä- ja puutarhatyöt.

Miksi suojautua Puutarhakoneen suojavarustein?

Puutarhakone on metsä- ja puutarhatyöskentelyn koti- ja ammattikäyttöön varusteita tarjoava verkkokauppa. Koska piha- ja metsätyöt vaihtelevat vuodenajan ja alueen mukaan, varusteissa kannattaa kiinnittää huomiota monipuolisuuteen, laadukkuuteen ja kestävyyteen. 

Tässä vielä muutama kohta, jotka tukevat kunnollisten henkilökohtaisten suojavarusteiden hankintaa Puutarhakoneesta:

  • Suojaat itsesi eri työtilanteissa päästä varpaisiin taatusti laadukkailla ja oikeanlaisilla suojavarusteilla
  • Teet parempaa jälkeä, koska suojavarusteet tekevät olosi turvatuksi ja mukavaksi metsä - ja puutarhatöissä
  • Säästät aikaa, koska varusteita ei tarvitse korjailla tai riisua ja pukea uudelleen päälle: tuotteet on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi säästä ja olosuhteista riippumatta
  • Saat kaikki suojavarusteet lähimpään Matkahuoltoon nopeasti (pääsääntöisesti 2-4 vuorokaudessa) ja edullisesti: yli 150 euron tilaukset kuljetamme ilmaiseksi.

Metsurinhousut ja turvahousut suojaavat jalkasi

Kattava valikoimamme erilaisia suojahousuja tarjoaa oikeanlaiset alaosat sekä ammattimaiseen, että kotikäyttöön. Viiltosuojahousut ja turvahousut on suunniteltu kevyeksi, mutta kestäväksi: niillä onnistuu esimerkiksi jopa puuhun kiipeäminen.
Turvahousujen pehmusteet, heijastimet ja säänkestävyys takaavat mukavan työskentelyn.

Katso tästä kaikki metsurinhousut ja turvahousut

Kunnolliset suojavarusteet päästä varpaisiin: Puutarhakoneen suojakypärät, turvakengät ja kuulosuojaimet turvaavat tekijät kaikenlaisissa puutarha- ja metsätöissä

Suojakypärät:

Suojakypärä suojaa pään ja kasvojen aluetta esimerkiksi puunkaadossa, metsän raivaustöissä tai harvennuksessa. Tippuvat oksat, lentävät silput ja muut mahdolliset häiriötekijät pysyvät loitolla oikeanlaisen suojakypärän avulla.  

Parhaimmat suojakypärät ovat kevyitä ja kestäviä. Kypäräsetti tarjoaa kaiken yhdessä tuotteessa: kypärässä on valmiiksi verkkovisiiri ja kuulosuojaimet. 

Turvakengät: 

Kotipuutarhan töissäkin tulee eteen tilanteita, joissa on vaarana saada varpaille painavia esineitä tai loukata varpaat terään. Tarjoamme kotipuutarhureille yhtä laadukkaita tuotteita, joita ammattilaispuutarhurit ja metsurit käyttävät.

Sääolosuhteet tai maasto eivät saa olla esteenä turvakenkien käytölle, siksi tarjoamme tuotteita niin pakkasille, kuin vesisateillekin. 

Kuulosuojaimet: Puutarha- ja metsätöissä ääntä syntyy väistämättä eri koneista ja laitteista. Suojaathan korvasi koti- ja ammattilaistöissä: Kuulovaurioriski kasvaa jo muutaman tunnin oleskelusta 90 desibelissä.

  • Moottorisahan ääni yltää noin 110 desibeliin
  • Raivaussahan ääni noin sataan desibeliin.

Henkilökohtaiset suojavarusteet -osastoltamme löydät kaiken mitä tarvitset kunnolliseen suojautumiseen. Tervetuloa ostoksille Mäntsälän myymälään tai verkkoon!

Jätä kommentti

Kaikkia kommentteja valvotaan ennen julkaisemista